Skriftstørrelse

Ledig avtalehjemmel for fysioterapeut - deleliste ved Gåseholmen Helsesenter

 

En av fysioterapeutene våre ved Gåseholmen Helsesenter ønsker deleliste fra 1. september 2018. Første året overdras 50 % driftstilskudd, for gradvis overdragelse av driftstilskudd fram mot 2023 til 100% driftstilskudd.

Endelig tidsplan for overdragelse og økonomisk oppgjør avtales med nåværende innehaver av driftstilskudd jfr. ASA 4313.

Vi kan tilby:

En kommune som har fokus på innovasjon og utvikling av tjenestene, med utgangspunkt i innbyggerens ressurser. Vi skal inspirere og motivere våre innbyggere til å ta ansvar for egen helse og aktivt bidra til å leve et meningsfylt liv lengst mulig i eget hjem.

Kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som fysioterapeut.
  • Faglig engasjert med variert erfaring og kunnskap fra allmenn fysioterapi og rehabilitering for alle aldersgrupper og ulike diagnosegrupper.
  • Oppdatert på innovativ fysioterapibehandling og nye måter å organisere tilbudet på f.eks virtuell trening og gruppetrening.
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Kunne bidra til å optimalisere målene for fremtidens helsetjeneste i henhold til lover, avtaler, planer og retningslinjer for fysioterapeuter og for Farsund kommune.
  • For søkere med annet språk enn norsk, kreves språkkunnskaper tilsvarende nivå B2. Dette gjelder ikke skandinaviske søkere.

Eventuelle relevante videreutdanninger vil bli tatt med i totalvurderingen.

Fysioterapeut skal drifte sin praksis i henhold til kommunehelsetjenesteloven, den til enhver tid gjeldende ASA 4313, samt kommunens helse og omsorgsplan. I tråd med helsepersonell loven, vil det bli krevd politiattest av den som tildeles hjemmelen.

Aktuelle søkere vil bli kalt inn på intervju. Tildeling av avtalehjemmel skjer iht. ASA 4313.

Kontaktperson for informasjon om stillingen er kommunalsjef Anne-Margrethe T. Johnsen, telefon 38 38 20 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer tas med ved innkallelse til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 29.05.18

  • Last updated on .

Farsund kommune

Besøksadresse:
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse:
Farsund kommune, postboks 100, 4552 Farsund

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 38 20 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Personvern og informasjonskapsler - lenke må inn


Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me