Logoped - fast 100% stilling (2. gangs utlysning)

Listerkommunene Farsund, Flekkefjord, Kvinesdal, Lyngdal og Sirdal har et interkommunalt samarbeid i forhold til tjenester som Pedagogisk Psykologisk tjeneste (PPT) og Logopedi. Kommunene ønsker en logopedtjeneste som fungerer tett opp mot PPT. Blant annet gjennom felles ledelse og felles personalmøter/ fagsamlinger, men som likevel skal være enn selvstendig tjeneste med Farsund kommune som vertskommune. Logopedtjenesten skal betjene brukere fra alle de 5 kommunene i samarbeidet, og det er ønskelig at tjenesten har både en behandlende og veiledende funksjon.

Ved logopedtjenesten i Lister har vi ledig en 100 % fast stilling som logoped.

Stillingen vil bli tillagt arbeidsoppgaver innen hele Listerregionen og oppgavene vil i stor grad rette seg mot arbeid med barn og unge.

Vi søker for snarlig tiltredelse en medarbeider med følgende kvalifikasjoner:

• Godkjent utdanning/ sertifisering som logoped
  • Veiledningskompetanse og -erfaring vil være en fordel
  • Erfaring fra barnehage og/ eller skole vil være en fordel
  • Gode evner til å arbeide strukturert og selvstendig
  • Fleksibilitet og gode samarbeidsevner
  • Gode norskkunnskaper

Personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.

Stillingen vil by på varierte og utfordrende arbeidsoppgaver som kan gi gode utviklingsmuligheter. Det legges vekt på godt tverrfaglig samarbeid.

Arbeidstakere ansettes i Farsund kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Søker må ha sertifikat og disponere egen bil i tjenesten.

For nærmere informasjon kontakt Lister PPT v/ Hans Martin Elle via sentralbord i Farsund kommune 38 38 20 00 eller på mobil 46 13 47 17.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer må medbringes ved innkalling til intervju. Søkerliste kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 31.05.2018

Besøksadresse: