Verdens beste syklister kommer til Farsund!

Torsdag 24. mai går siste etappen av Tour des Fjords 2018 fra Farsund til Egersund. Det kommer 18 lag, og 9 av lagene er proffe World Tour lag. Det blir omfattende TV-dekning på TV2, samt dekning i flere internasjonale sportskanaler. Tour des Fjords er et av de største årlige idrettsarrangementene i Skandinavia.

Starten i Farsund vil være kl.13.30. Starten går fra Torvet, ut Listerveien, forbi Kjørrefjord mot Vanse, tilbake over
Radiosletta, Lunde, Lauervik, Sjømannsskolesvingen, Verven, OPP Kirkebakken, ned Skråveien, forbi Kjørrefjord, videre over Ravneheia mot Kvinesdal.

I forbindelse med arrangementet ønsker vi å involvere hele kommunen, det vil si at vi inviterer alle innbyggere, skoleelever, barnehagebarn, pensjonister, brukere i ulike institusjoner,
bønder og alle andre til å stille opp med kreative påfunn langs løypa og i sentrum.

Vi inviterer til folkefest både i Vanse og Farsund

I Farsund sentrum blir det barnesykkelritt, musikk, konkurranser, sykkelshow, aktiviteter og mat. I Vanse blir det aktiviteter, sykkelshow, MOT-aktiviteter og mye annet moro.

For mer info, sjekk: http://tourdesfjords.no/

«Det blir en skikkelig folkefest som folk vil snakke om i 100 år!
Jeg håper mange vil delta. Det er ikke sikkert vi får en slik sjanse igjen»
Ordfører Arnt Abrahamsen

Besøksadresse: